ZYLISS 940003 - Центрофуга за салата, Диаметър: 20 cm, Цвят: зелен

ZYLISS 940003 - Центрофуга за салата, Диаметър: 20 cm, Цвят: зелен
ZYLISS Центрофуга за салата 
Диаметър: Ø 20 cm
Цвят: Зелен
Материал: SAN, ABS, PP, POM, TPE, Nylon, PC, SS
Центрофугата е подходяща за изцеждане на маруля, зеле и други зеленчуци. Издърпайте дръжката няколко пъти и вашата салата е готова за овкусяване.


Продуктите на Zyliss, Швейцария, са внимателно проектирани и изработени, като много от тях са отличени с наградата Red Dot.
С повече от 60 години опит в проектирането на качествени инструменти и уреди за приготвяне на храна, ZyLISS е международно признат бранд. Марката е широко използвана както от любители кулинари така и от GOURMET CHEFS. През 1951 г. в Швейцария основателят Karl Zysset представя първия продукт на Zyliss - преса за чесън, който оттогава отбеляза забележителен успех в световен мащаб.
Създаваните нови продукти са съобразени не само с това, което търсят клиентите, но и с промените в начина на живот и тенденциите при ежедневното готвене. Днес, Zyliss разработва много функционални, надеждни и дълготрайни продукти продукти, които доставят удоволствие на всички, които ги използват.

https://100eli.com е официален ONLINE партньор/дистрибутор на Zyliss за България! Ние предоставяме винаги бърза доставка и много добри цени - цени на ВНОСИТЕЛ! Поръчайпо телефона на 0988771311 или на e-mail: info@100eli.com

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Проверка на пратката преди да платиш!

БЪРЗА ПОРЪЧКА по телефона на 0988771311

  • Преглеждания: 40
  • Модел: 7013-08
  • Наличност: В наличност
  • 55.00лв.
  • с ДДС: 55.00лв.

Етикети: Цедки, сита и гевгири