PLAYMOBIL Sports & Action

PLAYMOBIL Sports & Action


Показване:
Подреждане по:

PLAYMOBIL Sport & Action - Космически кораб с астронавт

   Космически кораб с астронавт принадлежи към света на PLAYMOBIL Sports & Action World . Можете да поставите в средата на кораба астронавта и да лети като пилот. Играчката може да бъде хвърляна като фризби. Тренирайте уменията си и се опитайте да не падане , докато играете . Съдържание: 1 Летящ дис..

21.50лв. с ДДС: 21.50лв.

PLAYMOBIL Sport & Action - Космически кораб с извънземно

   Космически кораб с извънземно принадлежи към света на PLAYMOBIL Sports & Action World . Можете да поставите в средата на кораба НЛО-то и да лети като пилот. Играчката може да бъде хвърляна като фризби. Тренирайте уменията си и се опитайте да не падане , докато играете . Съдържание: 1 Летящ диск, ..

21.50лв. с ДДС: 21.50лв.

PLAYMOBIL Sport & Action - Порше 911 Карера

   Порше е луксозен автомобил за мнозина . Сега той се предлага от PLAYMOBIL® в умален вид . Със светлинни ефекти на фаровете и на таблото, с подвижен покрив . В допълнение има спойлери и джанти, които могат да бъдат подменяни . Колата изисква 3x LR03 / AAA батерии - не са включени. Съдържание : 1 ш..

91.90лв. с ДДС: 91.90лв.

PLAYMOBIL Sport & Action - Работник на ледена пързалка

   Работник на ледена пързалка принадлежи към света на PLAYMOBIL Sports & Action, Ледът е отново идеално гладкък и бърз . Той полира ледът в прекъсванията на играта и така играчите винаги могат да карат възможно най бързо по леда . Съдържание : 1 фигурка/човек 1 лед пилинг машина, 1 чифт ръкавици   ..

26.50лв. с ДДС: 26.50лв.

PLAYMOBIL Sport & Action - Ракета с изстрелвачка

   Ракета с изстрелвачка - След като ракетата е била поставена на върха на изстрелвачката, тя може да бъде изстреляна с натискане на помпата с крак. Наклонът на изстрелвачката може да се регулира в 6 позиции, така че ракетата може да се насочи под различни ъгли (15 ° - 90 °) . - Не трябва да се изпо..

32.90лв. с ДДС: 32.90лв.

PLAYMOBIL Sport & Action - Рефер хокей на лед

   Рефер хокей на лед принадлежи към света на PLAYMOBIL Sports & Action . За всеки хокеен мач са нужни двама съдии. Разбира се, че те имат защитни каски и носят черни и бели раирани блузи . Със своите кънки те са супер бързи по леда и държат всичко под контрол . За да контролират играта те винаги из..

10.50лв. с ДДС: 10.50лв.

PLAYMOBIL Sport & Action - Състезател хокей на лед

   Състезател хокей на лед принадлежи към света на PLAYMOBIL Sports & Action . Съдържание : 1 хокеист 4 шайби , 1 стик, 1 основна плоча    ..

16.50лв. с ДДС: 16.50лв.

PLAYMOBIL Sport & Action - Футболист Англия

   Футболист Англия принадлежи към света на PLAYMOBIL Sports & Action . С футболист Англия вие увеличавате вашия екип . За да се превърне в успешен футболист , играчът трябва да тренира много и усърдно . Играчът може да се движи само с една ръка . Тренирайте уменията си в стената на гола. Съдържание..

10.50лв. с ДДС: 10.50лв.

PLAYMOBIL Sport & Action - Футболист Германия

   Футболист Германия принадлежи към света на PLAYMOBIL Sports & Action . С футболист Германия вие увеличавате вашия екип . За да се превърне в успешен футболист , играчът трябва да тренира много и усърдно . Играчът може да се движи само с една ръка . Тренирайте уменията си в стената на гол. Съдържа..

10.50лв. с ДДС: 10.50лв.

PLAYMOBIL Sport & Action - Футболист Испания

   Футболист Испания принадлежи към света на PLAYMOBIL Sports & Action . С футболист Испания вие увеличавате вашия екип . За да се превърне в успешен футболист , играчът трябва да тренира много и усърдно . Играчът може да се движи само с една ръка . Тренирайте уменията си в стената на гола. Съдържан..

10.50лв. с ДДС: 10.50лв.

PLAYMOBIL Sport & Action - Футболист Италия

   Футболист Италия принадлежи към света на PLAYMOBIL Sports & Action . С футболист Италия вие увеличавате вашия екип . За да се превърне в успешен футболист , играчът трябва да тренира много и усърдно . Играчът може да се движи само с една ръка . Тренирайте уменията си в стената на гола. Съдържание..

10.50лв. с ДДС: 10.50лв.

PLAYMOBIL Sport & Action - Футболист Португалия

   Футболист Португалия принадлежи към света на PLAYMOBIL Sports & Action . С футболист Португалия вие увеличавате вашия екип . За да се превърне в успешен футболист , играчът трябва да тренира много и усърдно . Играчът може да се движи само с една ръка . Тренирайте уменията си в стената на гола. Съ..

10.50лв. с ДДС: 10.50лв.

PLAYMOBIL Sport & Action - Футболист Франция

   Футболист Франция принадлежи към света на PLAYMOBIL Sports & Action . С футболист Франция вие увеличавате вашия екип . За да се превърне в успешен футболист , играчът трябва да тренира много и усърдно . Играчът може да се движи само с една ръка . Тренирайте уменията си в стената на гола. Съдържан..

10.50лв. с ДДС: 10.50лв.

PLAYMOBIL Sport & Action - Футболист Холандия/Белгия

   Футболист Холандия принадлежи към света на PLAYMOBIL Sports & Action . С футболист Холандия вие увеличавате вашия екип . За да се превърне в успешен футболист , играчът трябва да тренира много и усърдно . Играчът може да се движи само с една ръка . Тренирайте уменията си в стената на гола. Съдърж..

10.50лв. с ДДС: 10.50лв.

PLAYMOBIL Sport & Action - Футболисти с футболна врата

   Футболисти с футболна врата принадлежи към света на PLAYMOBIL Sports & Action World .. Този комплект изправя двама футболиста в двубой и ще се определи победителя в стената на гола. С използването на таблото за резултата се следи колко са попадения. Самата стрелбата е супер лесна . Играчът може д..

28.90лв. с ДДС: 28.90лв.

PLAYMOBIL Sport & Action - Футболни съдии

   Футболни съдии принадлежи към света PLAYMOBIL Sports & Action. Няма футболен мач без футболни съдии. Винаги има един главен и двама странични съдии . След като види фал, главният съдия използва свирката си . В особено спорни решения той координира с колегите си чрез слушалки. Съдържание: 3 фигурк..

14.90лв. с ДДС: 14.90лв.