L`Atelier Du Vin

Показване:
Подреждане:

L`ATELIER DU VIN Аксесоар за наливане на вино с филтър

Аксесоар за наливане на вино с филтър Поставен в гърлото на бутилката, този аксесоар филтрира виното Ви и ви дава възможност да налеете вино без дори да разлеете и капка. Без повече отлагания от вино по чашата! Без повече петна по покривката! Изработен от неръждаема стомана...

69.00лв. с ДДС: 69.00лв.

L`ATELIER DU VIN Гарафа със сребърно покритие

Произведен от най-високо качество кристално стъкло със сребърно огледално покритие...

199.00лв. с ДДС: 199.00лв.

L`ATELIER DU VIN Гарафа “Classic“

"Гарафа “Classic“ Гарафата има специфична кръгла форма, за да се постигне максимален ароматен израз на виното само чрез едно просто завъртане. Предлага се със специален бял молив, с който можете да пишете върху стъкло - за да отбелязвате лесно любимите си реколти вина. Изработена от ръчно издухано с..

179.00лв. с ДДС: 179.00лв.

L`ATELIER DU VIN Декантер “Топче“

Практичен аксесоар за вино. Декантирането на вино, използвайки аксесоарът за декантиране Дивелопер® привежда виното нежно и ефективно в оптималното му състояние за декантиране: оптимизиране на букета и вкуса. Продължителния контакт на виното с аксесоара за декантиране Дивелопер® значително намалява ..

79.00лв. с ДДС: 79.00лв.

L`ATELIER DU VIN Декантер “Шайба“

Практичен аксесоар за вино. Декантирането на вино, използвайки аксесоарът за декантиране Дивелопер® привежда виното нежно и ефективно в оптималното му състояние за декантиране: оптимизиране на букета и вкуса. Продължителния контакт на виното с аксесоара за декантиране Дивелопер® значително намалява ..

79.00лв. с ДДС: 79.00лв.

L`ATELIER DU VIN Дигитален термометър и хидрометър

"Дигитален термометър и хидрометър За правилното съхранение на виното, температурата трябва да бъде сравнително постоянна: между 9°C и 12°C през зимата, и не повече от 15°C през лятото. Влажността на въздуха трябва да е около 70%. Това ще запази корковите тапи еластични. Този термометър измерва темп..

49.00лв. с ДДС: 49.00лв.

L`ATELIER DU VIN Дървен бар

Малък дървен бар.Стойката е за 9 бутилки и разполага с подвижен охладител. Идеална е за Вашите любими вина, алкохолни напитки и място за аксесоарите за вино. Може да се ползва и като маса за аперитив.Колелцата е правят лесно подвижна.Изработена е от дърво /ясен/ и стомана...

1,190.00лв. с ДДС: 1,190.00лв.

L`ATELIER DU VIN Електрически шейкър

Правенето коктейли вече е още по-забавно с електрическия шейкър на .....и без усилие!Насладете се на перфектно направени коктейли:Сипете съставките в шейкъраДобавете кубчета ледЗатворете капакаНатиснете бутона, докато съставките се смесят (за по-малко от 15 секунди) ,Отстранете капачката и се и серв..

69.00лв. с ДДС: 69.00лв.

L`ATELIER DU VIN Индикатор за газираност на напитки

Ако не сте изпили  бутилката с шампанско или пенливо вино, то тази тапа с индикатор ще Ви помогне да го съхраните.  Тя ще  поддържа налягането в бутилката, а чувствителният и индикатор ще ви показва  налягането на мехурчетата:- веднага след като цветният пръстен започне да изчезва, значи  е време да..

69.00лв. с ДДС: 69.00лв.

L`ATELIER DU VIN Комплект (тирбушон + 2 тапи ) “Garcon & Co“

L`ATELIER DU VIN Комплект (тирбушон + 2 тапи ) “Garcon & Co“..

109.00лв. с ДДС: 109.00лв.

L`ATELIER DU VIN Комплект за вина и сирена - нож+тирбушон+книжка

Комплект за вина и сирена ''Anthracite''1 тирбушон Soft Machine® + Нож за сирена + Книжка(гид) за вина и сирена Оригинален подарък за всички чревоугодници, които обичат добритекомбинации от вина и сирена и желаят да научат повече за тях. - Тирбушонът Soft Machineизважда тапата от бутилката само с ед..

149.00лв. с ДДС: 149.00лв.

L`ATELIER DU VIN Комплект за пенливи вина “Chic“ отварачка + тапа

"Комплект за пенливи вина “Chic“ 1 отварачка + 1 тапа Modèle 54 Този луксозен комплект Ви дава възможност да отворите бутилка пенливо вино, след което да запазите мехурчета в отворената бутилка. Отварачка: С тази отварачка си осигурявате най-лесния и най-безопасният начин за отваряне на всички видов..

129.00лв. с ДДС: 129.00лв.

L`ATELIER DU VIN Комплект от 6 бр. чаши за вино “Verres 45/65“

Комплект от 6бр. чаши за вино “Verres 45/65“. Един от любимите видове видове чаши за вино в повечето френски барове, чашите 45/65 са предназначени да оптимизират дегустацията на бели и червени вина. При дегустация, съотношението между височината, диаметъра на чашата (45мм) и напълването на чашата (1..

99.00лв. с ДДС: 99.00лв.

L`ATELIER DU VIN Комплект тирбушон + резец на фолио + рез.спирала - червен

L`Atelier Du Vin Комплект за отваряне d'Urgence. Той се състой от тирбушон с резец за фолио с резервна спирала. Специален дизайн за отваряне на всяка една бутилка с вино...

129.00лв. с ДДС: 129.00лв.

L`ATELIER DU VIN Комплект тирбушон с пръстен, резачка и тапа

Du Vin Комплект тирбушон с пръстен, резачка и тапа..

109.00лв. с ДДС: 109.00лв.

L`ATELIER DU VIN Охладител “Classic“ - черен

"Охладител-Classic" Вечен шик в черно... Класически и практичен аксесоар за охлаждане на всеки вид бутилки . ..

45.00лв. с ДДС: 45.00лв.

L`ATELIER DU VIN Охладител “Millesime de Champagne“

Охладител “Millesime de Champagne“ Класически и практичен аксесоар за охлаждане на всеки вид бутилки ...

55.00лв. с ДДС: 55.00лв.

L`ATELIER DU VIN Охладител “Millesime de France“

Охладител “Millesime de France“. Класически и практичен аксесоар за охлаждане на всеки вид бутилки ...

55.00лв. с ДДС: 55.00лв.

L`ATELIER DU VIN Охладител “Rose des vignes“

Охладител “Rose des vignes“ Розите пазят лозята - позволете им да разцъфтят на масата Ви! Класически и практичен аксесоар за охлаждане на бутилки...

55.00лв. с ДДС: 55.00лв.

L`ATELIER DU VIN Охладител “Roses d` Ete“

Охладител “Rosés d'été“ Някои от най-добрите френски розета - за да освежитебутилките си вино на жарките летни следобеди! Класически и практичен аксесоар за охлаждане на бутилки...

29.00лв. с ДДС: 29.00лв.

L`ATELIER DU VIN Пръстен за бутилка

Пръстен Wine Ring ®: Това е пръстен, който е проектиран, за да се посвети на Вашата бутилка вино. Пръстенът се поставя на гърлото на всяка бутилка вино, и събера всички тези досадни капки вино. Изработен от неръждаема стомана и филц. Препоръчва се почистване на ръка (не в съдомиялна машина). Патенто..

25.00лв. с ДДС: 25.00лв.

L`ATELIER DU VIN Пръстен за бутилка - хром

Пръстен за бутилка - хром .Wine пръстен може да бъде закачен върху гърлото на всяка бутилка вино, и ще събере всички капки вино. Произведено от неръждаема стомана. Измиване на ръцете само...

29.00лв. с ДДС: 29.00лв.

L`ATELIER DU VIN Пръстен за бутилка - черен

Пръстен за бутилка - черен .Wine пръстен може да бъде закачен върху гърлото на всяка бутилка вино, и ще събере всички капки вино. Произведено от неръждаема стомана. Измиване на ръцете само...

29.00лв. с ДДС: 29.00лв.

L`ATELIER DU VIN Резачка за фолио

Резачка за фолио Практичен аксесоар за вино - пластмасова резачка за фолио. Лесен за употреба: с 4 режещи колелца, просто стиснете и завъртете...

29.00лв. с ДДС: 29.00лв.

L`ATELIER DU VIN Резачка за фолио - хром

"Резачка за фолио - хром Практичен професионален аксесоар - с неговите две кръгли остриета от закалени стомана, резачката за фолио срязва всякакво фолио с едно просто движение. Двете малки дупки Ви позволяват да проверите правилната позиция на аксесоара върху фолиото по време на отваряне на бутилкат..

29.00лв. с ДДС: 29.00лв.

L`ATELIER DU VIN Сушилник за 8 бр. винени чаши сгъваем

Нека вашите дегустация чаши сухо без да се притеснявате! Сушилник за 8 чаши за дегустация. Legs сгъваема за лесно съхранение. Метален. Гумени крачета...

99.00лв. с ДДС: 99.00лв.

L`ATELIER DU VIN Сушилник за гарафа

Сушилник за гарафа ON/OFF Първият сгъваем сушилник за гарафи. Благодарение на гъвкавите си краища, сушилника може лесно да бъде сглобен (позиция ON) и разглобен (позиция OFF) за нула време, след което да се прибере или закачи на стена.Истинска печалба на място! Патентован дизайн...

59.00лв. с ДДС: 59.00лв.

L`ATELIER DU VIN Тапа за бутилки “Le bouchon“

L`ATELIER DU VIN Тапа за бутилки “Le bouchon“..

59.00лв. с ДДС: 59.00лв.

L`ATELIER DU VIN Тапи ON / OFF - 3бр.

"Тапи ON/OFF - 3бр. Комплект от 3 бр тапи с ON / OFF система. ON / OFF система е с цветен индикатор, която веднага показва дали отворената бутилка е защитена от въздуха. Цвят: Черен Материал: Пластмаса"..

35.00лв. с ДДС: 35.00лв.

L`ATELIER DU VIN Термометър за вино

"Термометър за вино Всяко вино има идеална температура за дегустация. За да сте сигурни, че дегустирате виното според оптималните условия (което Ви дава максимално удоволствие), проверете дали виното е сервирано с правилната температура. Поставете термометъра за вино в бутилката, като края на термом..

89.00лв. с ДДС: 89.00лв.

L`ATELIER DU VIN Тирбушон “Chic Lady“ - беж

Тирбушон “Chic Lady“ - беж Пълен с чувствени извивки, Chic Lady® ще Ви помогне да отворите бутилките вино внимателно и с истински стил. Благодарение на патентованата Swing System, дръжката се вписва идеално в ръката ви: характеризира с извити форми и деликатна твърдост около врата на тирбушона. Тапа..

59.00лв. с ДДС: 59.00лв.

L`ATELIER DU VIN Тирбушон “Chic Lady“ - розов

"Тирбушон “Chic Lady“ - розов Пълен с чувствени извивки, Chic Lady® ще Ви помогне да отворите бутилките вино внимателно и с истински стил. Благодарение на патентованата Swing System, дръжката се вписва идеално в ръката ви: характеризира с извити форми и деликатна твърдост около врата на тирбушона. Т..

79.00лв. с ДДС: 79.00лв.

L`ATELIER DU VIN Тирбушон “Chic Lady“ - черен

"Тирбушон “Chic Lady“ - черен Пълен с чувствени извивки, Chic Lady® ще Ви помогне да отворите бутилките вино внимателно и с истински стил. Благодарение на патентованата Swing System, дръжката се вписва идеално в ръката ви: характеризира с извити форми и деликатна твърдост около врата на тирбушона. Т..

79.00лв. с ДДС: 79.00лв.

L`ATELIER DU VIN Тирбушон “Garcon“ - хром

Как да го използвате:1. Изрежете фолиото с режещото колело, намиращо се във вътрешната част на рамото на тирбушона.2. Завийте спиралата в центъра на тапата до червената точка.3. Дръжте здраво рамото на тирбушона на ръба на гърлото на бутилката.4. После издърпайте дръжката на тирбушона, докато излезе..

59.00лв. с ДДС: 59.00лв.

L`ATELIER DU VIN Тирбушон “Garcon“ - черен мат

Как да го използвате:1. Изрежете фолиото с режещото колело, намиращо се във вътрешната част на рамото на тирбушона.2. Завийте спиралата в центъра на тапата до червената точка.3. Дръжте здраво рамото на тирбушона на ръба на гърлото на бутилката.4. После издърпайте дръжката на тирбушона, докато излезе..

59.00лв. с ДДС: 59.00лв.

L`ATELIER DU VIN Тирбушон “Soft Machine“ - бял

Тирбушон “Soft Machine“ - бял Тирбушонът Soft Machine изважда тапата от бутилката само с едно движение, плавно и непрекъснато, благодарение на уникалната си система със зъбни колела. Корковата тапа е извадена вертикално, без никакво усукване и усилие, като увреждането й е сведено до минимум. Как да ..

79.00лв. с ДДС: 79.00лв.

L`ATELIER DU VIN Тирбушон “Soft Machine“ - черен

"Soft Machine" извлича тапата от бутилката си само в един ход, в напълно течност и непрекъснат начин, благодарение на уникалната си скоростна система. Коркът е изтеглен вертикално, без усукване или усилие, сведе до минимум увреждането на корк. Как да го използвате: 1. Нарежете фолио с режещото колел..

79.00лв. с ДДС: 79.00лв.

L`ATELIER DU VIN Универсален декантер

"Универсален аксесоар за декантиране на вино Подходящ за чаши и гарафи Въпреки всичко, всеки човек би желал да опита чаша или кана вино, аерирано според техните лични вкусове. Когато виното минава по стените на този унивесален аксесоар, то се окислява нежно и неговите аромати се освобождават напълно..

99.00лв. с ДДС: 99.00лв.

L`ATELIER DU VIN Универсална тапа

"Универсална тапа Тази унивесална тапа затваря херметически всяка бутилка вино и е подходяща и за други бутилки от почти всякакъв размер (вино, вода и сода). Подходяща за съдомиялна машина. Изработена от силикон и неръждаема стомана. Не е подходяща за пенливи вина. Размери: Дължина: 6,3см, Диаметър:..

9.00лв. с ДДС: 9.00лв.

L`ATELIER DU VIN Универсална тапа за бутилки “Modele 54“

L`ATELIER DU VIN Универсална тапа за бутилки “Modele 54“..

79.00лв. с ДДС: 79.00лв.

L`ATELIER DU VIN Чанта за 6 бутилки,тирбушон,вестник и др. - черна

Чанта за 6 бутилки - черна . Практична чанта за всеки повод. Носете със себе си любимите си бутилки! Чанти (памук и полиестер), отпечатано в черно или реколти на Франция в продължение на шест бутилки, тирбушон, пише вестникът, цветя и др...

25.00лв. с ДДС: 25.00лв.

L`ATELIER DU VIN Шампаниера с ваза - плаксиглас

"Шампаниера с ваза Практичен аксесоар, в който може да поставите красиви рози и шампанско/вино -идеалната комбинация както за романтични моменти, така и за парти. Потопете бутилка от 750мл и букет от рози в ледено студена вода, за да запазите шампанското охладено, розите свежи и превърнете момента в..

49.00лв. с ДДС: 49.00лв.