Керамични кухненски ножове

Керамични кухненски ножове

Висококачествени КЕРАМИЧНИ КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ.


Ние сме официални Online партньори/дистрибутори на следните производители: KYOSERA-Япония, Ivo Cutelarias-Португалия и др.


Пълната гама продукти на ЦЕНИ на ВНОСИТЕЛ!

Безплатна доставка при поръчка над 250 лв.

Показване:
Подреждане по:

KYOCERA FK-075 BK-BK - Керамичен нож за белене, Дължина: 7,5 cm, Цвят: черно острие / черна дръжка

Ножът е подходящ за белене и нарязване на зеленчуци.Материал дръжка: пластмасаМатериал острие: керамикаДължина: 7,5 cm Остриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.В сравнение с конвенционалните ножове, изработени от стомана, ..

79.00лв. с ДДС: 79.00лв.

KYOCERA FK-075 WH-BK - Керамичен нож за белене, Дължина: 7,5 cm, Цвят: бяло острие/черна дръжка

Ножът е подходящ за белене и нарязване на зеленчуци.Материал дръжка:пластмасаМатериал острие:керамикаДължина: 7,5 см Остриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.В сравнение с конвенционалните ножове, изработени от стомана, но..

49.00лв. с ДДС: 49.00лв.

KYOCERA FK-110 BK-BK - Универсален керамичен нож, Дължина: 11 cm, Цвят: черно острие/черна дръжка

Универсален керамичен ножМатериал дръжка: пластмасаМатериал острие: керамикаДължина: 11 cm Остриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.В сравнение с конвенционалните ножове, изработени от стомана, ножовете Kyocera имат револ..

99.00лв. с ДДС: 99.00лв.

KYOCERA FK-110 WH-BK - Универсален керамичен нож, Дължина: 11 cm, Цвят: бяло острие/черна дръжка

Универсален керамичен ножМатериал дръжка: пластмасаМатериал острие: керамикаДължина: 11 cm Остриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.В сравнение с конвенционалните ножове, изработени от стомана, ножовете Kyocera имат револ..

59.00лв. с ДДС: 59.00лв.

KYOCERA FK-115 WH-BK - Керамичен "Сантоку"нож, Дължина: 11.5 cm, Цвят: бяло острие/ черна дръжкa

Дължина: 11.5 cmМатериал: цирконий / керамикаЦвят на острието: бялоЦвят на дръжката: черенФорма на острието: SantokuПроизводител: KYOCERA / ЯпонияОстриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.В сравнение с конвенционалните ножов..

59.00лв. с ДДС: 59.00лв.

KYOCERA FK-125 BK-BK - Керамичен нож за домати, Дължина: 12.5 cm, Цвят: черно острие/ черна дръжка

Нож за доматиМатериал дръжка: пластмасаМатериал острие: керамикаДължина: 12.5 cmОстриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.В сравнение с конвенционалните ножове, изработени от стомана, ножовете Kyocera имат революционни харак..

119.00лв. с ДДС: 119.00лв.

KYOCERA FK-125 WH-BK - Керамичен нож за домати, Дължина: 12.5 cm, Цвят: бяло острие/черна дръжка

Нож за доматиМатериал дръжка: пластмасаМатериал острие: керамикаДължина: 12.5 cmОстриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.В сравнение с конвенционалните ножове, изработени от стомана, ножовете Kyocera имат революционни харак..

79.00лв. с ДДС: 79.00лв.

KYOCERA FK-130 BK-BK - Универсален нож, Дължина: 13 cm, Цвят: черно острие/черна дръжка

Универсален ножМатериал дръжка: пластмасаМатериал острие: керамикаДължина: 13 cm Остриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.В сравнение с конвенционалните ножове, изработени от стомана, ножовете Kyocera имат революционни ха..

119.00лв. с ДДС: 119.00лв.

KYOCERA FK-130 WH-BK - Универсален керамичен нож, Дължина: 13 cm, Цвят: бяло острие/черна дръжка

Универсален ножМатериал дръжка: пластмасаМатериал острие: керамикаДължина: 13 см Остриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.В сравнение с конвенционалните ножове, изработени от стомана, ножовете Kyocera имат революционни ха..

79.00лв. с ДДС: 79.00лв.

KYOCERA FK-130 WH-WH - Универсален керамичен нож, Дължина: 13 cm, Цвят: бяло острие/ бяла дръжка

Универсален ножМатериал дръжка: пластмасаМатериал острие: керамикаДължина: 13 cmОстриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.В сравнение с конвенционалните ножове, изработени от стомана, ножовете Kyocera имат революционни харак..

79.00лв. с ДДС: 79.00лв.

KYOCERA FK-140 BK-BK - Нож за готвене, Дължина: 14 cm, Цвят: черно острие/черна дръжка

Универсален кухненски нож, изключително подходящ за нарязване на зеленчуци.Форма на острието: SantokuДължина: 14 см Цвят на острието: черенЦвят на дръжката: черен Остриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.В сравнение с конв..

129.00лв. с ДДС: 129.00лв.

KYOCERA FK-140 WH-BK - Нож за готвене, Дължина: 14 cm, Цвят: бяло острие/черна дръжка

Универсален кухненски нож, изключително подходящ за нарязване на зеленчуци.Форма на острието:  SantokuДължина: 14 cm Остриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.В сравнение с конвенционалните ножове, изработени от стоман..

89.00лв. с ДДС: 89.00лв.

KYOCERA FK-140 WH-WH - Керамичен нож за готвене, Дължина: 14 cm, Цвят: бяло острие/бяла дръжка

Нож с керамично острие Kyocera FK-140:Форма на острието: SantokuДължина на острието: 14.0 cmЦвят на острието: бялЦвят на дръжката: бялПроизводител: KYOCERA / Япония Остриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.В сравнение с ко..

89.00лв. с ДДС: 89.00лв.

KYOCERA FK-140WH-BG - Комплект керамичен нож (Дължина: 14 cm, Цвят: бяло острие / черна дръжка) + предпазител

KYOCERA Комплект керамичен нож с предпазител в подаръчна опаковка.1. Нож с керамично острие Kyocera FK-140:Форма на острието: SantokuДължина на острието: 14.0 cmЦвят на острието: бялЦвят на дръжката: черен2. Предпазител за острие за нож Kyocera FK - 140 WH-BKЦвят: черенПроизводител: KYOCERA / Япония..

89.00лв. с ДДС: 89.00лв.

KYOCERA FK-150 BK-BK - Сатърче, Дължина: 15 cm, Цвят: черно острие/ черна дръжка

Цвят на острието: ЧеренДължина на острието: 15 cmФорма на острието: NakiriОстриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.В сравнение с конвенционалните ножове, изработени от стомана, ножовете Kyocera имат революционни характерист..

169.00лв. с ДДС: 169.00лв.

KYOCERA FK-150 WH-BK - Сатърче, Дължина: 15 cm, Цвят: бяло острие/ черна дръжка

Цвят на острието: БялДължина на острието: 15 cmФорма на острието: NakiriОстриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.В сравнение с конвенционалните ножове, изработени от стомана, ножовете Kyocera имат революционни характеристик..

149.00лв. с ДДС: 149.00лв.

KYOCERA FK-160 BK-BK - Нож за готвене, Дължина: 16 cm, Цвят: черно острие / черна дръжка

Цвят на острието: Черен Дължина на острието: 16 cm Форма на острието: SantokuОстриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.В сравнение с конвенционалните ножове, изработени от стомана, ножовете Kyocera имат революционни характер..

169.00лв. с ДДС: 169.00лв.

KYOCERA FK-160 WH-BK - Нож за готвене, Дължина: 16 cm, Цвят: бяло острие/черна дръжка

Универсален кухненски нож, изключително подходящ за нарязване на зеленчуци.Форма на острието: SantokuДължина: 16 cm Остриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.В сравнение с конвенционалните ножове, изработени от стомана, н..

139.00лв. с ДДС: 139.00лв.

KYOCERA FK-180 BK-BK - Керамичен нож, Дължина: 18 cm, Цвят: черно острие / черна дръжка

Дължина на острието: 18 смЦвят на острието: черенЦвят на дръжката: черенФорма на острието: SantokuПроизводител: KYOCERA / Япония Остриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.В сравнение с конвенционалните ножове, изработени от..

179.00лв. с ДДС: 179.00лв.

KYOCERA FK-180 WH-BK - Керамичен нож, Дължина: 18 cm, Цвят: бяло острие/черна дръжка

Ръчно заточено острие от циркониева керамикаУлтра-лек нож, запазва остротата си  за дълго време и подсигурява прецизно рязанеМатериал: цирконий/ керамикаЦвят на острието: бялЦвят на дръжката: черенДължина на острието: 18 cm Остриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално ..

149.00лв. с ДДС: 149.00лв.

KYOCERA FK-181 WH-BK - Керамичен нож за готвене, Дължина: 18 cm, Цвят: бяло острие/черна дръжка

Универсален кухненски нож, изключително подходящ за нарязване на зеленчуци.Форма на острието: SantokuДължина: 18 смОстриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.В сравнение с конвенционалните ножове, изработени от стомана, ножов..

149.00лв. с ДДС: 149.00лв.

KYOCERA KP - 170 - WH - Универсален керамичен нож, Дължина: 17 cm, Цвят: бяло острие/ черна дръжка

Удобен готварски нож, предназначен за всякакви ежедневни задачи кухнятаДължина на острието: 17 смЦвят на острието:бял Остриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.В сравнение с конвенционалните ножове, изработени от стомана, н..

159.00лв. с ДДС: 159.00лв.

KYOCERA KP-130BK AUDI - Керамичен нож "AUDI SPORT", Дължина: 13 cm, Цвят: черно острие / черна дръжка

Дължина: 13 смМатериал: цирконий /керамикаЦвят: черноРъчно изработено и заточено острие от циркониева керамикаУлтра-лек този AudiSport нож е изработен от високотехнологичен материалЗапазва остротата си за дълго време и подсигурява прецизно рязанеС уникална Audi Sport дизайн дръжкаПроизводител: KYOCE..

159.00лв. с ДДС: 159.00лв.

KYOCERA KP-150BK AUDI - Керамичен сантоку нож "AUDI SPORT", Дължина: 15 cm, Цвят: черно острие / черна дръжка

Дължина: 15 cmМатериал: цирконий /керамикаЦвят: черноФорма на острието: SantokuРъчно изработено и заточено острие от циркониева керамикаУлтра-лек този AudiSport нож е изработен от високотехнологичен материалЗапазва остротата си за дълго време и подсигурява прецизно рязанеС уникална Audi Sport дизайн..

189.00лв. с ДДС: 189.00лв.

KYOCERA KP-170BK AUDI - Керамичен нож "AUDI SPORT", Дължина: 17 cm, Цвят: черно острие / черна дръжка

Audi Sport нож на главния готвачДължина: 17 cmМатериал: цирконий /керамикаЦвят: черноРъчно изработено и заточено острие от циркониева керамикаУлтра-лек този AudiSport нож е изработен от високотехнологичен материалЗапазва остротата си за дълго време и подсигурява прецизно рязанеС уникална Audi Sport ..

219.00лв. с ДДС: 219.00лв.

KYOCERA KT-075 - Универсален нож "KYOTOP", Дължина: 7.5 cm, Цвят: черно острие

Ръчно заточено остриеУлтра-лек този нож е изработен от високотехнологичен материал С острие от циркониева керамикаЗапазва остротата си за дълго време и подсигурява прецизно рязане Материал: циркониева керамика Дължина на острието: 7.5 cm Цвят на острието: черен Цвят на дръжката: черен Производител: ..

239.00лв. с ДДС: 239.00лв.

KYOCERA KT-140 - Универсален керамичен нож "KYOTOP", Дължина: 14,5 cm, Цвят: черно острие / черна дръжка

Ръчно заточено острие от циркониева керамикаУлтра-лек този нож е изработен от високотехнологичен материал Запазва остротата си за дълго време и подсигурява прецизно рязане Материал: циркониева керамикаДължина на острието: 14.5 смЦвят на острието:  черен Цвят на дръжката:  черен Производите..

379.00лв. с ДДС: 379.00лв.

KYOCERA KT-155 - Универсален керамичен нож "KYOTOP", Дължина: 15,5 cm, Цвят: черно острие/черна дръжка

Ръчно заточено острие от циркониева керамикаУлтра-лек този нож е изработен от високотехнологичен материал Запазва остротата си за дълго време и подсигурява прецизно рязане Материал: циркониева керамикаДължина на острието: 15.5 смЦвят на острието: черен Цвят на дръжката: черен Производител: KYOCERA /..

449.00лв. с ДДС: 449.00лв.

KYOCERA PS-180-BK - Керамичен нож “SASHIMI“, Дължина: 18 cm, Цвят: черно острие / черна дръжка

Цвят на острието: черенДължина на острието: 18 смДръжка: черна, гумирана за по-лесно управлениеФорма на острието: SashimiОстриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.В сравнение с конвенционалните ножове, изработени от стомана,..

349.00лв. с ДДС: 349.00лв.

KYOCERA SET FK-140 WH - WH / FK-075WH - WH / BCB - Комплект 2 бр. керамични ножове и бамбукова дъска, Дължина: 14 cm, 7.5 cm, Цвят: бял

Луксозен подаръчен комплект, състоящ се от три части - 2 бр. керамични ножове и бамбукова дъска KYOCERA:1. FK-075WH - WH нож за белене:Дължина на острието - 7,5cмЦвят на острието - бялЦвят на дръжката - бял2. FK-140WH - WH нож Santoku:Дължина на острието - 14 cмЦвят на острието - бялЦвят на дръжката..

149.00лв. с ДДС: 149.00лв.

KYOCERA SET FK-140WH-RD / FK-075WH-RD / CP-10NRD - Комплект 2 бр. керамични ножове и керамична белачка (Дължина на острието: 14 cm, 7.5 cm, Цвят: червен), в кутия

Луксозен подаръчен комплект, състоящ се от три части. Предлага се в подаръчна опаковка.1. Нож с керамично острие Kyocera FK-075:Подходящ за белене и нарязване на зеленчуциДължина на острието: 7.5 cmЦвят на острието: бялЦвят на дръжката: червен2. Нож с керамично острие Kyocera FK-140:Форма на остриет..

159.00лв. с ДДС: 159.00лв.

KYOCERA SET FK-140WH-WH / FK-075WH-WH / CP-10NWH - Комплект 2 бр. керамични ножове и керамична белачка (Дължина на острието: 14 cm, 7.5 cm, Цвят: бяло), в кутия

Луксозен подаръчен комплект, състоящ се от три части. Предлага се в подаръчна опаковка.1. Нож с керамично острие Kyocera FK-075:Подходящ за белене и нарязване на зеленчуциДължина на острието: 7.5 cmЦвят на острието: бялЦвят на дръжката: бял2. Нож с керамично острие Kyocera FK-140:Форма на острието: ..

159.00лв. с ДДС: 159.00лв.

KYOCERA ZK-110 BK-BK - Универсален нож серия "SHIN", Дължина: 11 cm, Цвят: черно острие / черна дръжка

Ножът запазва остротата си 2 пъти по-дълго в сравнение с другите ножове на KYOCERAДължина на острието: 11 cmЦвят на острието: черенЦвят на дръжката: чернаУникалната ергономична форма на дръжката приляга удобно в ръката и осигурява лесен захват за безопасна работа и контрол.Производител: KYOCERA / Яп..

99.00лв. с ДДС: 99.00лв.

KYOCERA ZK-130 BK-BK - Универсален нож серия "SHIN", Дължина: 13 cm, Цвят: черно острие / черна дръжка

KYOCERA Универсален нож серия "SHIN" - 13 cmИзработен от нова иновативна керамика Z212, разработена от KYOCERAНожът запазва остротата си 2 пъти по-дълго в сравнение с другите ножове на KYOCERAДължина на острието: 13 cmЦвят на острието: черенЦвят на дръжката: чернаУникалната ергономична форма на дръж..

119.00лв. с ДДС: 119.00лв.

KYOCERA ZK-140 BK-BK - Керамичен сантоку нож серия "SHIN", Дължина: 14 cm, Цвят: черно острие / черна дръжка

Изработен от нова иновативна керамика Z212, разработена от KYOCERAНожът запазва остротата си 2 пъти по-дълго в сравнение с другите ножове на KYOCERAДължина на острието: 14 cmФорма на острието: SantokuЦвят на острието: черенЦвят на дръжката: чернаУникалната ергономична форма на дръжката приляга удобн..

129.00лв. с ДДС: 129.00лв.

KYOCERA ZK-160 BK-BK - Керамичен нож на майстора серия "SHIN", Дължина: 16 cm, Цвят: черно острие / черна дръжка

KYOCERA Нож на майстора серия "SHIN" - 16 смИзработен от нова иновативна керамика Z212, разработена от KYOCERAНожът запазва остротата си 2 пъти по-дълго в сравнение с другите ножове на KYOCERAДължина на острието: 16 cmЦвят на острието: черенЦвят на дръжката: чернаУникалната ергономична форма на дръж..

149.00лв. с ДДС: 149.00лв.

KYOCERA ZK-180 BK-BK - Керамичен нож на майстора серия "SHIN", Дължина: 18 cm, Цвят: черно острие / черна дръжка

KYOCERA Нож на майстора серия "SHIN" - 18 смИзработен от нова иновативна керамика Z212, разработена от KYOCERAНожът запазва остротата си 2 пъти по-дълго в сравнение с другите ножове на KYOCERAДължина на острието: 18 cmЦвят на острието: черенЦвят на дръжката: чернаУникалната ергономична форма на дръж..

179.00лв. с ДДС: 179.00лв.

ZYLISS 71022 - Нож за салата

ZYLISS Нож за салата• Дължина: 31 cm• Материал: ABS• Предлага се в четири цвята: Зелен, Оранж, Жълт, Червен• Подходящ за съдомиялна машинаНожът може да се използва също така за рязане на тестени изделия без да оставя трохи. Позволява използване върху съдове с незалепващо покритие.Продуктите на Zylis..

8.00лв. с ДДС: 8.00лв.

ZYLISS 72420 - Нож за салата

ZYLISS Нож за салата• Материал: висококачествена пластмасаНазъбено, пластмасово острие не позволява на листата на салатата да се окисляват. Продуктите на Zyliss, Швейцария, са внимателно проектирани и изработени, като много от тях са отличени с наградата Red Dot.С повече от 60 години опит в проек..

8.00лв. с ДДС: 8.00лв.

FISKARS 1014213 - Комплект 3 бр. подложки "Functional Form"

3 бр. пластмасови подложки Подходящи за рязане на всички видове хранителни продукти Улесняващи изсипването в друг съд ..

31.90лв. с ДДС: 31.90лв.

FISKARS 1014229 - Дървена дъска за рязане, Functional Form NEW + 2 бр. пластмасови подложки

Дървена дъска за рязане 2 бр. пластмасови подложки Подходящи за рязане на всички видове хранителни продукти Подложки улесняващи изсипването в друг съд ..

81.90лв. с ДДС: 81.90лв.