ЗА КУХНЯТА

ЗА КУХНЯТА

Висококачествени прибори и аксесоари ЗА КУХНЯТА.


Ние сме официални Online партньори/дистрибутори на следните производители: KYOSERA-Япония, Ivo Cutelarias-Португалия, FISKARS-Финландия, KAI-Япония, Jamie Oliver-Англия и др.


Пълната гама продукти на ЦЕНИ на ВНОСИТЕЛ!

Безплатна доставка при поръчка над 250 лв.

Показване:
Подреждане по:

Vin Bouquet Сет за вино "SOMMELIER"

Сомелиер е експертът, който ще препоръча най-подходящото вино към всяко ястие, така че да подчертае вкусът му. Сложният свят на виното се нуждае от подготвен човек, на когото може да се доверите не само за избора на вино, но и за отварянето на бутилката и сервирането. Работата на сомелиера е да прев..

59.00лв. с ДДС: 59.00лв.

Vin Bouquet Стоманена стойка за подсушаване на гарафи

Практичен аксесоар за всеки любител на виното и стилните аксесоари за вино. С този сушилник за декантери / гарафи, лесно ще ги поставите за сушене. Поставката представлява отцедник, който държи декантера на обратно, позволявайки на въздуха да влиза свободно вътре, което осигурява перфектно сушене бе..

22.00лв. с ДДС: 22.00лв.

Vin Bouquet Стоманена фуния аератор с филтър

Наистина ли виното диша? Ами, повечето вина са жив продукт, наистина жив. Променят се химически в бутилката и бавно остаряват. Някои благородно. Под дишане се разбира аериране, т.е. на виното му трябва досег с въздух. Вината демонстрират доста по-богат аромат и вкус след едночасов престой в декантер..

29.00лв. с ДДС: 29.00лв.

Vin Bouquet Стъклен мини декантер "2 in 1"

Един от най-изключителните и иновативни продукти на Vin Bouquet на световния пазар. Освен със своя впечатляващ дизайн на мини гарафа, мини декантерът привлича внимание и със своята функционалност и лесна употреба.Докато процесът на декантиране може да отнеме повече от 30 минути, този аератор обогатя..

21.00лв. с ДДС: 21.00лв.

Vin Bouquet Тирбушон "WINGS"

Виното е безспорно напитка, към която има силен култ. То присъства във всяка култура, за него има легенди, специални празници, има си дори цял древногръцки бог.Ако държим да отвърнем на класата на тази божествена напитка и да впечатлим докрай гости и близки приятели, обезателно трябва да изберем пра..

21.00лв. с ДДС: 21.00лв.

Vin Bouquet Четка за почистване и подсушаване на гарафи

Тази четка за почистване на декантер или бутилка е незаменим и ценен помощник. Може да се огъва, благодарение на което позволява по- добро почистване. Подходяща за почистване и подсушаване на бутилки, декантери, гарафи, вази и буркани, без да ги надрасква. Чудесно допълнение към аксесоарите за почис..

12.00лв. с ДДС: 12.00лв.

FISKARS 1014214 - ТОЧИЛО ЗА НОЖОВЕ С ТЪРКАЛЯЩ СЕ КЕРАМИЧЕН КАМЪК

Лесно за използване точило с търкалящ се керамичен камък и стабилна неподвижна повърхност за използване с лява или дясна ръка Осигурява оптимален ъгъл на заточване на режещия ръб на острието, което допринася чувствително за продължителната безпроблемна употреба Лесно се почиства, дори и в миялна..

23.90лв. с ДДС: 23.90лв.

FISKARS 1015331 - Тиган оптимизиран за работа на газ

Тиган оптимизиран за готвене на газ Стабилна основа, която е подходяща за готвена на всякакъв вид газови котлони Здравoto Hardtec покритие прави готвенето лесно, без залепване Дръжката е от нераждаема стомана, безопасна за употреба на газови котлони ..

89.90лв. с ДДС: 89.90лв.

FISKARS 1019518 - Тиган с тефлоново покритие оптимизиран за газ, диаметър 26 cm

Тиган подходящ за готвене на всички видове печки Стабилна основа, която е подходяща за готвена на всякакъв вид газови котлони Тефлоновото покритие прави готвенето лесно, без залепване Дръжката от бакелит Диаметър: 26 cm ..

83.90лв. с ДДС: 83.90лв.

FISKARS 858113 - Тирбушон "Functional Form"

За отваряне на запечатани с коркови тапи бутилки Дизайн: Jakob Heiberg Дължина: 13,5 см Тегло: 86 гр. ..

21.90лв. с ДДС: 21.90лв.

KAI Shun DM-0701 Универсален нож, Дължина на острието: 15 cm, Дължина на дръжката: 10.4 cm

Универсален нож. Форма на острието Европейска.За оформяне белене, рязане, почистване и украсявяне на плодове и зеленчуци от всякякъв вид. За изрязване на декоративни орнаменти и др.Дължина на острието: 15 cmДължина на дръжката: 10.4 cmМатериал на острието: VG-10 + 32 пласта SUS 430 & 431 неръжда..

170.00лв. с ДДС: 170.00лв.