CASADA Масажна постелка QUATTROMED IV S

CASADA Масажна постелка QUATTROMED IV S

Нашият гръбначен стълб е централната поддържаща система на тялото ни. Подлежащ на натоварвания по всяко време, той компенсира удари, компресии и всички други влияния, чрез междупрешленните дискове, връзки и мускули.
Иновативната S-Line механика е перлата в короната на новата продуктова гама на CASADA.
Механиката, както и дизайнът, се моделират върху естествената форма на гръбначния стълб и образуват ергономична масажна система.
Добрият масаж осигурява по-добро подаване на кислород и има балансиращ ефект и върху хормоналната система.
Автоматичните, както и ръчните програми осигуряват разнообразие и релаксация.
Двете масажни глави, изработени от сертифициран нефрит, усилват масажа с активна функция за загряване в дълбочина.
За допълнително удобство, седалката, оборудвана с вибрационна функция, може да бъде отделена от облегалката чрез цип.

Лечебният ефект на естествения нефрит значително се подобрява от използването на интегрирано загряване.
При загряване на камъка само за няколко минути ще усетите топлината. В тази фаза на нагряване въртящите движения на масажиращите глави отпускат тъканите и отстраняват напрежението. Свързаната вибрация е допълнителна възможност за стимулация на кръвообращението и за по- доброто функциониране на лимфната система.


Масажните ролки на Quattromed се въртят в 2 посоки. Ако изберете да се въртят навътре, това ще стимулира кръвопотока и ще си отпочинете. Ако смените посоката навън, ще получите успокояващ и ободряващ масаж. 


Функции:  • Ръчно избиране на желаната зона за масаж 

 • Функция за ръчен избор на желаното време за масаж - 5, 10 или 15 минути

 • Загряване - Помага за отпускане, подобрява кръвообращението, нормализира подаването на кислород към клетките, премахва токсините.Масажни техники:  • Shiatsu - Шиацу (точков масаж) е форма на физическа терапия, произхождаща от Япония. Масажната техника включва меко, ритмично, действащо в дълбочина разтягане и въртене на кожата чрез натиск с пръст. Целта при прилагане на Шиацу масаж е стимулирането на отделни точки по тялото и мобилизиране на мускулатурата. 

 • Vibration - Вибрацията предизвиква равномерни трептения в цели зони на тялото, които продължават да действат в дълбочина. Стимулиране на кръвообращението, затопляне и отпускане на мускулите. 

 • Rolling - Ролингът представлява приятна смяна на напрежение и отпускане на мускулатурата и затова действа особено успокояващо и релаксиращо. Тази техника често се прилага в края на масажа, за успокояване на мускулатурата и за отмора. 

 • Kneading - Кожата и мускулите се захващат или между палеца и пръстите, или с две ръце и се разтриват с кръгообразни движения. Тази масажна техника се прилага основно за освобождаване на напрежението и подобряване на кръвообращението.

Дизайн и материал - Масажната постелка е изработена от износоустойчива изкуствена кожа и коприна. Имате възможност сами лесно да регулирате интензивността на масажа, като използвате удобното джобно дистанционно. Можете да поставите постелката на дивана, както и в автомобила си.  

 


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Проверка на пратката преди да платиш!

БЪРЗА ПОРЪЧКА по телефона на 0988771311

 • Преглеждания: 44
 • Модел: 7579-08
 • Наличност: В наличност
 • 1,090.00лв.
 • с ДДС: 1,090.00лв.