GB

Показване:
Подреждане:

Детска количка GB Maris Lux Black

Детска количка GB Maris Lux Black Модерният дизайн на GB PLATINUM продуктите е в унисон с нюансираните цветове от колекцията. Колекцията за 2016 година изпъква благодарение на висококачествената жакардова материя с втъкани сребристи нишки. Предлага се в 6 цвята, от които можете да избирате. Новият с..

1,119.00лв. с ДДС: 1,119.00лв.

Детска количка GB Pockit Capri Blue

Детска количка GB Pockit Capri Blue Защо POCKIT? Уникална и единствена по рода си, тази количка е носител на наградата на Гинес за най- малка и компактна бебешка количка на пазара. Проектирана да се сгъва в 2 стъпки тя е практична, удобна и издръжлива. Шампион по практичност. С иновативната техн..

429.00лв. с ДДС: 429.00лв.

Детска количка GB Pockit DragonFire Red

Детска количка GB Pockit DragonFire Red Защо POCKIT? Уникална и единствена по рода си, тази количка е носител на наградата на Гинес за най- малка и компактна бебешка количка на пазара. Проектирана да се сгъва в 2 стъпки тя е практична, удобна и издръжлива. Шампион по практичност. С иновативната ..

429.00лв. с ДДС: 429.00лв.

Детска количка GB Pockit Monument Black

Детска количка GB Pockit Monument Black Защо POCKIT? Уникална и единствена по рода си, тази количка е носител на наградата на Гинес за най- малка и компактна бебешка количка на пазара. Проектирана да се сгъва в 2 стъпки тя е практична, удобна и издръжлива. Шампион по практичност. С иновативната ..

429.00лв. с ДДС: 429.00лв.

Детска количка GB Pockit Posh Pink

Детска количка GB Pockit Posh Pink Защо POCKIT? Уникална и единствена по рода си, тази количка е носител на наградата на Гинес за най- малка и компактна бебешка количка на пазара. Проектирана да се сгъва в 2 стъпки тя е практична, удобна и издръжлива. Шампион по практичност. С иновативната техни..

429.00лв. с ДДС: 429.00лв.

Детска количка GB Pockit Sea Port Blue

Детска количка GB Pockit Sea Port Blue Защо POCKIT? Уникална и единствена по рода си, тази количка е носител на наградата на Гинес за най- малка и компактна бебешка количка на пазара. Проектирана да се сгъва в 2 стъпки тя е практична, удобна и издръжлива. Шампион по практичност. С иновативната т..

429.00лв. с ДДС: 429.00лв.

Детска количка GB Qbit + B Capri Blue turquoise

Детска количка GB Qbit+ Capri Blue Защо Qbit и Qbit+? Комфорт, удобство и технология, Qbit и Qbit+ са обурудвани с най-удобните функции за натовареното ежедневие. Qbit+ има няколко допълнителни екстри, като пълно легнало положение на гръбчето,  но идвете имат просторна и удобна седалка, а адапте..

479.00лв. с ДДС: 479.00лв.

Детска количка GB Qbit+ Dragonfire Red

Детска количка GB Qbit+ Dragonfire Red Защо Qbit и Qbit+? Комфорт, удобство и технология, Qbit и Qbit+ са обурудвани с най-удобните функции за натовареното ежедневие. Qbit+ има няколко допълнителни екстри, като пълно легнало положение на гръбчето,  но идвете имат просторна и удобна седалка, а ад..

479.00лв. с ДДС: 479.00лв.

Детска количка GB Qbit+ Monument Black

Детска количка GB Qbit+ Monument Black Защо Qbit и Qbit+? Комфорт, удобство и технология, Qbit и Qbit+ са обурудвани с най-удобните функции за натовареното ежедневие. Qbit+ има няколко допълнителни екстри, като пълно легнало положение на гръбчето,  но идвете имат просторна и удобна седалка, а ад..

479.00лв. с ДДС: 479.00лв.

Домашното бяло прасе на Marcel Wanders от Cybex

Домашното бяло прасе на Marcel Wanders от Cybex Светът на Cybex се свързва със света на интериорния дизайн чрез пускането на нова линия мебели за деца &ndash стол за хранене, шезлонг, люлеещ се стол, аксесоари за новородени. Всичко е направено така, че външния му вид да пасне идеално в света на роди..

419.00лв. с ДДС: 419.00лв.

Домашното черно прасе на Marcel Wanders от Cybex

Домашното черно прасе на Marcel Wanders от Cybex Светът на Cybex се свързва със света на интериорния дизайн чрез пускането на нова линия мебели за деца &ndash стол за хранене, шезлонг, люлеещ се стол, аксесоари за новородени. Всичко е направено така, че външния му вид да пасне идеално в света на род..

419.00лв. с ДДС: 419.00лв.

Дъждобран за кошница GB

Дъждобран за кошница за кола GB Характеристики: Предпазва от дъжд и вятър, както и от замъряване. Има прозорче отпред, което може да се отваря. Странични вентилационни отвори. Лесно почистване с влажна кърпа. Подходящ за всички кошници за кола GB и Cybex. Производител GB Германия ..

39.00лв. с ДДС: 39.00лв.

Комарник за кошница GB

Комарник за кошница за кола GB Мрежата предлага оптимална защита срещу всякакви насекоми. Благодарение на еластичния материал, тя пасва идеално на всички кошници за кола GB и Cybex. При необходимост може да се пере на 30 градуса. Производител GB Германия ..

39.00лв. с ДДС: 39.00лв.

Кош за новородено GB Maris Cot Plus R Lux black

Кош за новородено GB Maris Lux Black Maris въплащава нов вид транспорт чрез комбинация от гъвкавост и иновация, което я прави задължителен помощник в градски условия. Изберете си една опция от 3 в 1 системата и закрепете коша за новородено върху рамката на Maris само с едно движение. Със своята комп..

599.00лв. с ДДС: 599.00лв.

Чанта за количка Changing Bag Maris Lux black

Чанта за количка GB Maris Lux Black Чантата разполага със 7 вътрешни и 4 външни джоба, термобокс за шише и повивалник. Може да се отстрани кожената част отпред и да придобие съвсем нова визия! Лесно прикрепяне към рамката на Вашата количка Maris! Производител GB Германия ..

309.00лв. с ДДС: 309.00лв.

Чувалче Maris Plus Lux Black black

Чувалче за количка GB Maris Lux Black Добро решение за студените и хладни дни от годината. Характеристики: Меко и нежно на допир отвътре; Вътрешен протектор против замърсяване; Лесна поддръжка на материята; С процепи за коланите на количката. Подходящо за всички модели GB и Cybex. Производител GB Ге..

219.00лв. с ДДС: 219.00лв.