AZARIA

Показване:
Подреждане:

Колело баланс дървено

Колело за баланс дървено Размери: - дължина от край до край на гумите- 76см - височина от земята до кормилото- 54см - височина до седалката- 37- 43см (регулируема) 12 инчови колела Подходящо за деца от 2 до 5 години. Максимално натоварване- 25кг Пластмасови капли Тегло 2.700кг Доставка според наличн..

89.00лв. с ДДС: 89.00лв.

Кошара за игра blue AZARIA

Кошара за игра Azaria синя Безопасно и комфортно място за игра. Мека неподвижна основа. Мрежеста материя, която предпазва детенцето от заклещване на пръстчетата. Кошарката е снабдена с две дръжки, на който бебето може да прави своите първи упражнения и лесно да се научи да се изправя само. Лесна за ..

129.00лв. с ДДС: 129.00лв.

Кошара за игра pink AZARIA

Кошара за игра Azaria розова Безопасно и комфортно място за игра. Мека неподвижна основа. Мрежеста материя, която предпазва детенцето от заклещване на пръстчетата. Кошарката е снабдена с две дръжки, на който бебето може да прави своите първи упражнения и лесно да се научи да се изправя само. Лесна з..

129.00лв. с ДДС: 129.00лв.

Кошница за кола Azaria Elegant black 0-13кг.

Кошница / Столче за кола Azaria ELEGANT черно  Отговаря на стандарт ECE R-44/04 Характеристики: - регулиране на дръжката за носене - регулиране на коланите - регулируем сенник - сваляне на тапицерията за пране - допълнителни меки подложки осигуряващи комфортно пътуване - покривало за крачета - м..

69.00лв. с ДДС: 69.00лв.

Кошница за кола Azaria Elegant blue 0-13кг.

Кошница / Столче за кола Azaria ELEGANT синьо Отговаря на стандарт ECE R-44/04 Характеристики: - регулиране на дръжката за носене - регулиране на коланите - регулируем сенник - сваляне на тапицерията за пране - допълнителни меки подложки осигуряващи комфортно пътуване - покривало за крачета - монтир..

69.00лв. с ДДС: 69.00лв.

Кошница за кола Azaria Elegant purple 0-13кг.

Кошница / Столче за кола Azaria ELEGANT лилаво  Отговаря на стандарт ECE R-44/04 Характеристики: - регулиране на дръжката за носене - регулиране на коланите - регулируем сенник - сваляне на тапицерията за пране - допълнителни меки подложки осигуряващи комфортно пътуване - покривало за крачета - ..

69.00лв. с ДДС: 69.00лв.

Легло Азария Романс Lux Антик

Детско легло Azaria Romance Lux Антично бяло Леглото е изработено от букова дървесина, която се отличава с голяма здравина и твърдост. Има три нива на дъното и сваляща се предна решетка, което улеснява майката в ежедневните грижи за детето. Лесно и бързо може да смените мястото на леглото благодарен..

569.00лв. с ДДС: 569.00лв.

Легло Азария Романс Lux бяло

Детско легло Azaria Romance Lux бяло Леглото е изработено от букова дървесина, която се отличава с голяма здравина и твърдост. Има три нива на дъното и сваляща се предна решетка, което улеснява майката в ежедневните грижи за детето. Лесно и бързо може да смените мястото на леглото благодарение на ко..

569.00лв. с ДДС: 569.00лв.

Легло Азария Романс Lux венге

Детско легло Azaria Romance Lux венге Леглото е изработено от букова дървесина, която се отличава с голяма здравина и твърдост. Има три нива на дъното и сваляща се предна решетка, което улеснява майката в ежедневните грижи за детето. Лесно и бързо може да смените мястото на леглото благодарение на к..

569.00лв. с ДДС: 569.00лв.

Легло Азария Романс Lux натурално

Детско легло Azaria Romance Lux натурално Леглото е изработено от букова дървесина, която се отличава с голяма здравина и твърдост. Има три нива на дъното и сваляща се предна решетка, което улеснява майката в ежедневните грижи за детето. Лесно и бързо може да смените мястото на леглото благодарение ..

569.00лв. с ДДС: 569.00лв.

Легло Азария слонче антик

Детско легло Azaria слонче Бял/Антик Изработено от дърво и МДФ. Три нива на подматрачната рамка, едно чекмедже, колела - две от които застопоряващи се и сваляща се предна решетка. Размери : външни:124 / 66 / 96 см вътрешни: 120 /60 см Може да се поръча люлка + 39 лв. !!! Произведено в България  ..

359.00лв. с ДДС: 359.00лв.

Легло Азария слонче орех

Детско легло Azaria слонче Бял/Орех Изработено от дърво и МДФ. Три нива на подматрачната рамка, едно чекмедже, колела - две от които застопоряващи се и сваляща се предна решетка. Размери : външни:124 / 66 / 96 см ; вътрешни: 120 /60 см Може да се поръча люлка + 39 лв. !!! Произведено в България..

359.00лв. с ДДС: 359.00лв.

Мултифункционални ролери

Ролери 2 в 1 Можете да ползвате ролерите за пързаляне в открити и закрити пространства - като кънки, и с пружини - за подскачане и аеробика. Смяната на двете приставки става с помощта на отвертка. Общата височина на приставката - пружина е 17см., а само вътрешната част- същинска пружина е 11см. Разм..

119.00лв. с ДДС: 119.00лв.

Проходилка Azaria Spring walker

Бебешка проходилка AZARIA Spring Walker За децата прохождането е труден период,в който те се научават как да направят първите си стъпки и усъвършенстват уменията си да контролират тялото си и да развият своите най-важни двигателни умения,именно тогава на помощ на родителите идва практичната прох..

79.00лв. с ДДС: 79.00лв.

Ролери р-р L

Детски ролери L 39 42 Размер: L, № 39 - 42 Колела: PU, 709 shore A Лагери: прецизни лагери Използвани материали:  GFK, PP, ALU Размери на кутията: 33.7 / 33 / 10.7 см. Препоръчителна възраст: 5+ Моля при поръчка посочете номера на снимката. Доставка според наличността. ..

49.90лв. с ДДС: 49.90лв.

Седалка за кола Dorle blue 15-36кг.

Детска седалка за кола Dorle синьо Azaria Отговаря на стандарт ECE R-44/04 Универсална повдигаща детето седалка за кола Мека, удобна, лека Цялата е в мека тапицерия, дори дръжките за хващане на детето Ергономичен дизайн, гарантиращ удобство дори при дълги пътувания Детето може да се обезопасява с ко..

29.00лв. с ДДС: 29.00лв.

Седалка за кола Dorle purple 15-36кг.

Детска седалка за кола Dorle лилава Azaria Отговаря на стандарт ECE R-44/04 Универсална повдигаща детето седалка за кола Мека, удобна, лека Цялата е в мека тапицерия, дори дръжките за хващане на детето Ергономичен дизайн, гарантиращ удобство дори при дълги пътувания Детето може да се обезопасява с к..

29.00лв. с ДДС: 29.00лв.

Скейтборд

Детски скейтборд 78 см Детски скейтборд със силиконови колела. Подходящ за деца над 5 години. Моля при поръчка посочете номера на снимката! Доставка според наличността. ..

29.00лв. с ДДС: 29.00лв.

Стол за кола Evona black 0-25кг.

Детско столче за кола Evona черно Azaria Универсално столче за обезопасяване на деца в превозно средство. Класифицирано е като универсално според по-строги изисквания от онези, които са били прилагани за предишни модели, които не са имали този етикет. Разполага с меки допълнителни възглавнички - за..

129.00лв. с ДДС: 129.00лв.

Стол за кола Evona blue 0-25кг.

Детско столче за кола Evona синьо Azaria Универсално столче за обезопасяване на деца в превозно средство. Класифицирано е като универсално според по-строги изисквания от онези, които са били прилагани за предишни модели, които не са имали този етикет. Разполага с меки допълнителни възглавнички - за..

129.00лв. с ДДС: 129.00лв.

Стол за кола Evona purple 0-25кг.

Детско столче за кола Azaria Evona лилаво Универсално столче за обезопасяване на деца в превозно средство. Класифицирано е като универсално според по-строги изисквания от онези, които са били прилагани за предишни модели, които не са имали този етикет. Разполага с меки допълнителни възглавнички - з..

129.00лв. с ДДС: 129.00лв.

Стол за кола Recardo black 9-36кг.

Детско столче за кола Recardo черно Azaria Универсално столче за обезопасяване на деца в превозно средство. Класифицирано е като универсално според по-строги изисквания от онези, които са били прилагани за предишни модели, които не са имали този етикет. Разполага с меки допълнителни възглавнички - ..

89.00лв. с ДДС: 89.00лв.

Стол за кола Recardo blue 9-36кг.

Детско столче за кола Recardo синьо Azaria Универсално столче за обезопасяване на деца в превозно средство. Класифицирано е като универсално според по-строги изисквания от онези, които са били прилагани за предишни модели, които не са имали този етикет. Разполага с меки допълнителни възглавнички - ..

89.00лв. с ДДС: 89.00лв.

Стол за кола Recardo purple 9-36кг.

Детско столче за кола Recardo лилаво Azaria Универсално столче за обезопасяване на деца в превозно средство. Класифицирано е като универсално според по-строги изисквания от онези, които са били прилагани за предишни модели, които не са имали този етикет. Разполага с меки допълнителни възглавнички -..

89.00лв. с ДДС: 89.00лв.

Стол за кола Safe black 0-18кг.

Детско столче за кола Safe черно Azaria Универсално столче за обезопасяване на деца в превозно средство. Класифицирано е като универсално според по-строги изисквания от онези, които са били прилагани за предишни модели, които не са имали този етикет. Разполага с меки допълнителни възглавнички - за ..

113.00лв. с ДДС: 113.00лв.

Стол за кола Safe blue 0-18кг.

Детско столче за кола Safe синьо Azaria Универсално столче за обезопасяване на деца в превозно средство. Класифицирано е като универсално според по-строги изисквания от онези, които са били прилагани за предишни модели, които не са имали този етикет. Разполага с меки допълнителни възглавнички - за ..

113.00лв. с ДДС: 113.00лв.

Стол за кола Safe purple 0-18кг.

Детско столче за кола Safe лилаво Azaria Универсално столче за обезопасяване на деца в превозно средство. Класифицирано е като универсално според по-строги изисквания от онези, които са били прилагани за предишни модели, които не са имали този етикет. Разполага с меки допълнителни възглавнички - за..

113.00лв. с ДДС: 113.00лв.

Стол за хранене 2 в 1 Azaria червено

Детско столче за хранене 2 в 1 червено Azaria Столче за хранене лесно трансформиращо се в комплект масичка със столче за занимания. Характеристики: - регулираща облегалка - подвижен плот за хранене от две части - лесна за почистване тапицерия - пет точков колан, за обезопасяване на детето - от удобе..

169.00лв. с ДДС: 169.00лв.

Стол за хранене FEED ME blue

Столче за хранене Azaria Feed Me синьо Леко, удобно и практично. Създава идеалната атмосфера за храненето на детето, гарантира безопасността му и вашето удобство. Пет точков предпазен колан. Разполага с допълнитела подвижна табла за хранене. Лесно сгъване и разгъване. Размери: дължина- 62см височина..

79.00лв. с ДДС: 79.00лв.

Стол за хранене FEED ME DELI apple

Столче за хранене Azaria Feed Me Deli Универсален, удобен, практичен и естетически устойчив, този продукт е Вашето решение. Може да регулирате височината на столчето и позицията на облегалката. Вашето дете ще е на сигурно и безопасно място докато се храни, благодарение на удобната седалка и пет точк..

155.00лв. с ДДС: 155.00лв.

Стол за хранене FEED ME DELI Розов

Столче за хранене Azaria Feed Me Deli розово Универсален, удобен, практичен и естетически устойчив, този продукт е Вашето решение. Може да регулирате височината на столчето и позицията на облегалката. Вашето дете ще е на сигурно и безопасно място докато се храни, благодарение на удобната седалка и п..

155.00лв. с ДДС: 155.00лв.

Стол за хранене FEED ME pink

Столче за хранене Azaria Feed Me розово Леко, удобно и практично. Създава идеалната атмосфера за храненето на детето, гарантира безопасността му и вашето удобство. Пет точков предпазен колан. Разполага с допълнитела подвижна табла за хранене. Лесно сгъване и разгъване. Размери: дължина- 62см височин..

79.00лв. с ДДС: 79.00лв.

Триколка Aero Bike Azaria червена

Детска триколка Aero Bike червено и черно Azaria Удобна и красива Подходяща за деца на възраст 1,5 - 5години и с тегло до 25 килограма Характеристики: - помпащи се гуми - предпазен борд - регулируем сенник - удобен кош за багаж -  регулируема дръжка - система за родителски контрол на посоката и ..

159.00лв. с ДДС: 159.00лв.

Триколка Classic Bike Azaria бяла

Детска триколка Classic Bike бяла Azaria Подходяща за деца на възраст 1,5 - 5години и с тегло до 25 килограма Характеристики: - предпазен борд - обезопасителен колан - регулируем сенник с много възможности за избор - удобен кош за багаж -  регулируема дръжка - система за родителски контрол на по..

129.00лв. с ДДС: 129.00лв.

Триколка Turn Bike Azaria сива

Удобна и красива Подходяща за деца на възраст 1,5 - 5години и с тегло до 25 килограма Характеристики: - седалка въртяща се на 3600 - предпазен борд - регулируем сенник с много възможности за избор - удобен кош за багаж -  регулируема дръжка - система за родителски контрол на посоката и скоростта..

159.00лв. с ДДС: 159.00лв.

Тротинетка 2 колела 100 кг

Тротинетка с две гуми Azaria до 100кг Тази тротинетка впечатлява не само със съвременния си дизайн,а и с компактните си размери. Детето Ви бързо и лесно само с едно движение може да сгъне след разходка своята тротинетка. Ръкохватките също се откачат и се прибират вертикално до самото кормило. Каране..

115.00лв. с ДДС: 115.00лв.

Тротинетка 2 колела 75 кг

Тротинетка с две гуми Azaria до 75кг Тази тротинетка впечатлява не само със съвременния си дизайн,а и с компактните си размери. Детето Ви бързо и лесно само с едно движение може да сгъне след разходка своята тротинетка. Ръкохватките също се откачат и се прибират вертикално до самото кормило. Каранет..

115.00лв. с ДДС: 115.00лв.

Тротинетка 3 в 1 куфар

Тротинетка Azaria 3 в 1 куфар..

85.00лв. с ДДС: 85.00лв.

Тротинетка макси 21st Scooter

Детска тротинетка с три гуми Azaria Maxi Специалният дизайн на палубата не само изглежда добре, но и предпазва структурата на тази тротинетка от усукване. Светещи гуми. Допълнително е подсилена със стъклопласт, за да се гарантира стабилността и, дори когато се използва със своя максимален капацитет...

85.00лв. с ДДС: 85.00лв.

Тротинетка Макси Water Print

Детска тротинетка с три гуми Azaria Maxi Water Print Впечатлете всички с новите дизайни и комбинации от цветове! Специалният дизайн на палубата не само изглежда добре, но и предпазва структурата на тази тротинетка от усукване. Светещи гуми. Допълнително е подсилена със стъклопласт, за да се гарантир..

105.00лв. с ДДС: 105.00лв.

Тротинетка мини 21st Scooter

Детска тротинетка с три гуми Azaria Mini..

49.00лв. с ДДС: 49.00лв.

Тротинетка Пате

Детска тротинетка с три гуми Azaria Пате..

45.00лв. с ДДС: 45.00лв.

Шезлонг розов AZARIA

Шезлонг за бебе Azaria розов Предназначен за почивка и игра.  Компактен, лек и лесно преносим. Характеристики: - ​​​стабилна метална рамка - предпазен триточков колан - възможност за регулиране на облегалката - релаксиращо люлеене - фиксиране на люлеенето - дръжки за носене - гриф с играчки Разм..

69.00лв. с ДДС: 69.00лв.

Шезлонг син AZARIA

Шезлонг за бебе Azaria син Предназначен за почивка и игра. Компактен, лек и лесно преносим. Характеристики: - ​​​стабилна метална рамка - предпазен триточков колан - възможност за регулиране на облегалката - релаксиращо люлеене - фиксиране на люлеенето - дръжки за носене - гриф с играчки Размери..

69.00лв. с ДДС: 69.00лв.